Minä sorruin. Tai paremminkin innostuin. Tilasin Donna ovulaatio sylkitestin netistä. Hetken mielijohde, jota olin pohtinut pitkään.... Loogista vai mitä? Olin tehnyt sisäisen päätöksen itseni kanssa, että ryhdistäydyn tässä ov:n metsästyksessä jos saan viettää kunnon rillutteluloman etelässä. Ja "lupa" heltisi, kp 5 meneillään...

Jos tuo sylkitesti todella toimii, tulee se olemaan hintansa väärti. Näin se itselleni järkeilin. Eikä ainakaan tarvitse läträtä vessassa tikkujen kanssa ja tuon sylkitestin kun voi tehdä koska vain, missä vain, kuinka monta kertaa vain! Kyllä on niin näppärää...

Googlettamalla löytyi hyvinkin kahtalaista mielipidettä ks. testin toimivuudesta. Ja täytyy myöntää, että vielä on hakusessa miten tulosta tulkitaan tai oikeastaan miten siitä pikku linssistä näkee edes mitään (?). Mutta koin erittäin hellyyttävän hetken kotisohvalla kun mies tihrusti silmä kiinni pikku luupissa vaimon kuivunutta sylkeä :)

Jos teillä on kokemuksia sylkitestistä niin kertokaa ihmeessä. Kaikki käytännön niksit otan mielelläni vastaan.

Loma polkaistiin tänään käyntiin ja matkalaukku odottaa pakattuna eteisessä. Elo tässä eetterissä hiljenee, mutta vain hetkeksi! I'll be back :) Voikaa hyvin!

 

"Kerro kerro pikku mikroskooppi, tuleeko meille tästä kierrosta vauva..."

Lisäys 13.8.2009

Päivitystä Donna-testin osalta: ei toimi. Ainakaan minulla. Ehkä syy on käyttäjässä mutta mitään ohjeen mukaisia "viuhkamaisia muodostelmia" en ole havainnut vaikka Clearbluen digitaalinen testi sekä One Step liuska-testi näyttivät selkeää ov-plussaa. Että näin... pitihän se kuitenkin kokeilla.