Ihminen jolla on liikaa aikaa ja energiaa, tekee hassuja asioita. Kuten raskaustestin hetken mielijohteesta ykskaks illalla kiertopäivänä 31. Ei mitään järkeä... Ja against all odds... tulos haalea positiivinen. Härreguud.

Joko tämä on suurta pilaa tai sitten... En tiedä luotanko ks. testiin, kyseessä Kotitestin One Step-liuska. Ja sekin haalea viiva oli hyvin haalea, joka tosin kyllä tummeni sallitun ajan jälkeen eli ohjeiden mukaan voi muuttua vääräksi positiiviseksi, jota en ymmärrä. Miten testi itsestään voi muuttua yhtään miksikään? Olen testannut ks. testillä ennenkin ja silloin vahvoja negoja, jotka eivät milloinkaan ole muuttuneet vääriksi positiivisiksi monen päivänkään jälkeen vaikka niitä on kuinka tuijottanut. Koskaan en ole myöskään testannut minkään vahvuista plussaa näin aikaisessa vaiheessa.

Mitään selkeitä raskausoireita ei ole. Koko ajan sellainen tunne kun alkaisi menkat....(Minkä helkutin takia menin huvikseni testaamaan yhtään mitään!) No, joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Huomen aamulla sama uusiksi jos täti ei ilmaannu iltavisiitille.