Kp 30. Ei sukulaista kylässä. Tein itseni kanssa diilin, että jos tähän päivään mennessä ei vuoto ala testaan uudestaan (löytyi laatikosta vielä yksi halpisliuska). Ja se tulos: hmmmm...  Jos tuota nyt oikein pyhällä hengellä katsoo siinä erottaa toisenkin viivan.  Hyvinhyvinhyvinhyvin haalean viivan. Tai sitten se on vain sen toisen viivan paikka ja minulla viiraa silmissä. Mies näkee myös saman. Joko siinä on viiva tai sitten me molemmat näemme siinä sen minkä tahdomme.

En tiedä mitä ajatella. Kaikki nämä päivät olen vuoroin kuvitellut olevani raskaana, vuoroin en. Kaikki oireet voivat olla kuvitellun raskauden tai sitten ei. Tämä ei nyt antanut sitä selvyyttä asiaan mitä kuvittelin. Jälleen kerran mielessä pyörii sama ajatus: testaanko huomenna uudestaan? Kaapissa on vielä Clearblue-testi, jos sen teksisi heti aamusta voisi(ko?) saada luotettavan tuloksen. Siis jos vuoto ei ala siihen mennessä... Nythän tein testin iltapäivällä, mikä ei kai ole varhaisessa vaiheessa luotettavin ajankohta.

(Testiliuska on "kuivunut", reaktioaika on mennyt umpeen. Siihen jäi se hyvinhyvinhyvinhyvin haalea viiva. Koskaan ennen ei ole jäänyt yhtikäs mitään tulkinnan varaa vain täysin puhdas alue sillä kohtaa. Alavatsaa nippailee, niin kuin alkaisi menkat... Tuijotan liuskaa... Mietin... ?)