Otsikko voisi olla hyvin myös hepreaa, koska siltä edessäni oleva paperi näyttää. Pyysin sairaalaa lähettämään verikokeiden tulokset postitse kotiin ja tänään sain tulokset tukostaipumuksesta. Silmien alla on nyt silkkaa faktaa ja painettua sanaa, vielä kun siitä jotain ymmärtäisi. Yhteensä 13 erilaista (?), ainakin eri nimikkeellä, olevaa testiä on minusta otettu. Muutamassa arvot ylittävät himpun verran normaalin viitearvon, yhdessä jää alle. Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin "normaali". Ja sitten niitä kysymyksiä, jälleen kerran. Mitä viitearvon ylitys/alitus tarkoittaa? Kuinka pienestä se on kiinni? Mihin viitearvot perustuvat? Voiko niistä ylityksistä/alituksista kuitenkin olla jotain haittaa? Voiko se muutaman lukeman heitto vaikuttaa siihen, että kesken ovat menneet? Kumpi on parempi missäkin testissä, olla arvojen ylä- vai alapuolella?

Huomenna pitäisi lääkärin jälleen soittaa, kun kysyin häneltä niistä vasta-ainetesteistä. Onpahan tässä pari lisäkysymystäkin valmiina....

Tyypillistä julkista sekoilua, samalla kertaa tukostaipumustestien kanssa meistä otettiin ne kromosomi-näytteet, mutta eipä niitä tuloksia tietenkään voitu lähettää samalla kertaa. Pitääkö kaikki pyytä erikseen? Näköjään. Ettei vaan asiat hoituisi helpoimman kautta.

Oikeastaan en edes tiedä mitä kaikella tällä ja mahdollisesti tulevalla tiedolla teen. Kaikki edelleen näyttää siltä, ettei mitään vikaa ole ja sillä ajatuksella otan vielä huomen aamulla tämän kierron viimeisen vaaleanpunaisen pillerin... Toivoen, että nyt....Viimeinkin.