Kummelin Tango Vibratoa lainatakseni. Flunssan kourissa neljättä päivää ja pahemmaksi olo tuntuu muuttuvan. Ei mikään yllätys sinänsä, kaikki lähipiirin ihmiset ovat räkineet omia tautejaan viime aikoina eikä ole ensimmäinen kerta kun näillä viikoilla sairastan lenssua. Troppeina hunajateetä (ilman rommia), omaa mustaherukkamehua sekä apteekista haettua  Pharysolia kipeälle kurkulle. Erittäin toimiva tuo Pharysol, suosittelen. Vaihtelua iänikuisille kurkkupastilleille.

Lääkäri soitti perjantaina. Onneksi, kuitenkaan, lekureilla ei ole osaa eikä arpaa raskauden onnistumisen suhteen koska tämä ks. lääkäri on kyllä sellanen tapaus että hohhoijaa. Oli ihan pihalla raskausviikoista ja ultra-ajasta. Disperiinin aloittamisesta sanoi, että no voithan sinä sen vaikka aloittaa. Vaikka? Kuulostipa todella asiaan perehtyneeltä. Kysyi myös tarvitsenko reseptiä, johon vastasin että nehän on apteekin käsikauppatavaraa.... -huokaus-  No, ihan sama. Disperiinit 50mg aloitin siis ihan ominpäin keskiviikkona. Kysyin myös tuolta lääkäriltä kuinka pitkään niitä syödään. Vastaus oli, että niskapoimu-ultran jälkeen voi lopettaa koska silloin istukka toimii jo kunnolla jos niin pitkälle päästään. ??? Ensinnäkin, kun päästään. Minä en suostu uskomaan mihinkään muuhun. Miten niin istukka toimii niskapoimun jälkeen kunnolla? Voihan niitä tukoksia tulla sen jälkeenkin. Henk.koht. en luota tuohon lekuriin pätkän vertaa. Konsultoin omaa klinikan lääkäriä sitten kun (!) niin pitkällä ollaan.

Sydänjäälle vielä suuri kiitos blogi-tunnustuksesta! Lämmitti mieltä aivan valtavasti :) Siihen asiaan palaan myöhemmin kunhan tauti tästä hellittää.