Uusi aamu ja no, samat ajatukset kuitenkin. Yö meni hyvin, nukuin vaikka pelkäsin, että talon katto lentää ilmaan kovan tuulen mukana. Aina silloin mieleen tulee Samuli Putron Mitäpä jos kappaleen sanat: Mitäpä jos tuuli yltyy tästä vielä hurjemmaksi eikä talon katto kestä, lentääkö se ilmaan? Mitä? Mitä?
Mitäpä jos sä pelkäät turhaan?
Niinpä. Pelkään turhankin paljon kaikkea.

Noita ultria kun olen pyöritellyt mielessä niin oikeasti haluan ja tahdon sinne 4d-ultraan. Ihan sama mitä maksoi, vedän kaurapuurolinjalla seuraavat viikot jos se siitä on kiinni. Kaiken lisäksi jos tämä lapsi tulee jäädäkseen saattaa hän olla se ensimmäinen ja viimeinen, koskaan kun ei tiedä. Miksen siis soisi itselleni, meille, tätä iloa. Mies ei asiasta stressaa ja ole huolissaan tai alkaa varmaan pikku hiljaa stressata kun minä stressaan... Helpotus varmasti hänellekin kun minä olisin rauhallisempi.

Googletin ultrapaikkoja ja ainakin seuraavissa paikoissa Helsingissä niitä tehdään: Lääkäriasema Femeda, Terveystalo Helsinki Kamppi, Graviditas Raskausklinikka ja Lääkärikeskus Bulevardi. Onkohan ruudun siellä puolen kokemuksia ks. paikoista? Mielellään juuri 4d-ultran osalta? Kenen vastaanotolla kävitte, millaista oli ja mitä maksoi? Ja millä raskausviikolla kävit?

Lääkärikammon omaavana helpottaisi oloa jos vastassa olisi tuttu lääkäri. Noista vaihtoehdoista ainut tuttu on Veli-Matti Ulander, joka taitaa olla myös sieltä kalleimmasta päästä. Ainakin viime käynnin perusteella (ja taas mietin sitä rahaa....hmph).

No, kaikki tämä pohdinta ja suunnittelu sillä varauksella, että ylihuomenna sintti on yhä edelleen elossa...

Jotain siellä kuitenkin tapahtuu, pari päivää on alavatsaa nipistellyt yhä enemmän. Satunnaisia kertoja päivässä mutta myös viime yönä. Jotain vihlaisun tapaisia myös ja muljahduksia. En oikein tiedä miten kuvailisin, kuitenkin ihan erilaista kuin koskaan ennen. Ei mitenkään menkkamaista kipuilua, jotain mitä en ole ennen kokenut. Yritän aina hiljaa maatessa tunnustella ja kuulostella joko tuntuisi sitä kuplintaa mistä kaikki puhuvat mutta ei, nipistelyä vain. Sintillä on kuitenkin jo sormet... Epäilen vahvasti, että tirriäinen kiusaa minua ;) Voi kunpa se olisikin niin.

 rv 14+6