Viikonlopun hiljaiselon jälkeen sintti aloitti viikkonsa varsin napakoissa merkeissä. Tuo viikonlopun levollisuus aiheutti minussa sen sijaan suurta levottomuutta ja huolta. Neuvolassa sanottiin, että tästä edespäin liikkeitä pitäisi tuntua joka päivä ja jos ei tunnu niin yhteys sairaalaan. En älynnyt kysyä onko päivä sama kuin vuorokausi ja riittääkö yksi potku täyttämään kriteerit. Ylihysteerisyyttä kenties mutta tällä pelon määrällä siitä, että jotain menee pieleen säikyn välillä jopa omaa varjoani...

Vaan tänään oli minun eka kertani. Eka kerta nähdä liike eikä vain tuntea se! Niin friikkiä, niin ihmeellistä, niin pelottavaa, että nauroin vedet silmissä. Ennen kaikkea siis kuitenkin hauskaa :) rv 22+4.

Googletin huvikseni muuten sanan hysteria ja mitäpä Wikipedia siihen:

"Arkipuheessa hysterialla tarkoitetaan kiihtynyttä reagointitapaa. --- Hysteria tulee kreikan sanasta hysteronlähde?, joka tarkoittaa kohtua. Hysterian on joskus luultu johtuvan kohdun liikkumisesta. Hysterialla tarkoitetaan erilaisia ruumiillisia oireita, joille ei löydy selvää somaattista syytä[1]."

Eli hysteriaapa hyvinkin mutta selvä somaattinen syy kyllä löytyy ;)